Vandaag is het een week geleden dat we onze eerste college dag hebben gehad. Elke woensdag beginnen wij met een college ‘engineering entrepreneurship’  en in de middag hebben wij een masterclass van de Rabobank. Wij hebben vandaag de tweede collegedag gehad. We zijn dieper op de stof in gegaan en hebben ons eigen business model canvas gemaakt.

‘s Middags hebben wij onze tweede Rabobank masterclass gehad.  Het gaat deze masterclass over de rol en invloed van geld in een (beginnende) onderneming. Vandaag ging het specifiek over de financiering van grote bedrijven.

De overige dagen zijn we op school bezig geweest met het business feasibility  plan. Dit houdt in dat we uitzoeken wat de vraag van de consument is, research doen hoe we de klant het best kunnen bereiken. Verdiepen in de markt, vraag / aanbod.

Verder hebben we contact opgenomen met bedrijven en instanties die we al hebben gesproken tijdens de innovation expo om te kijken of we nog wat voor elkaar kunnen betekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *