Van links naar rechts:
Nils Ruijgt, Alex Verweij, Jurriaan Katsman en  Jelle v/d Sar

Nils Ruijgt – Ik ben de smaakmaker van de groep. Bij het werken aan een project of runnen van het bedrijf is een leuke werksfeer een essentieel component in efficiënt werken. Naast de plezier die wij gezamenlijk hebben moet er natuurlijk ook serieus gewerkt worden ik speel hierbij een essentiële rol als technicus en werkvoorbereider zodat wij zo snel als mogelijk aan de slag kunnen met ons project van de toekomst.

Jelle van der Sar – Ik ben als ontwerper van de groep verantwoordelijk voor het design van dit product. Natuurlijk maken we als groep een ontwerp, maar de eindverantwoordelijkheid ligt bij mij. Ook ben ik als programmeur samen met Jurriaan bezig om onze zelfgeschreven software systeem up-to-date te houden.

Jurriaan Katsman – Als planner en programmeur probeer ik altijd vooruit te denken wat de volgende logische stap is voor de groep, en natuurlijk de projecten. Door een duidelijke taakverdeling te maken kan iedereen doen waar hij goed in is en aldus het meeste uit het team halen.

Alex Verweij – Als product manager ben ik de ruggengraat van de organisatie, enige vragen over het product of verkrijgbare informatie gaan via mij. Onze contacten en relaties worden ook via mij geregeld zodat geen tijd word verspild aan losse eindjes.