Regenvoorspelling

Het resevoir is uitgerust met een intelligent regenvoorspellings programma.
Hierdoor kan het van te voren bepalen hoeveel regen er gaat vallen en hoeveel ruimte er nodig is om extra regenwater op te slaan.

Automatisch

Het reservoir is uitgerust met verschillende sensoren, kleppen en slimme technieken. In combinatie met de regenvoorspelling hoeft u hierdoor als gebruiker niet zelf het reservoir te legen. Het reservoir zal namelijk zelf met een slim buffersysteem bepalen wanneer dit moet.

Cloudservers

Alle data die de sensoren opleveren word naar een cloudserver gestuurd zodat de data kan worden beheerd. De data is altijd beveiligd door het gebruik van deze servers.

Massale aansturing

Met onze Cloudservers kunnen honderden reservoirs tegelijkertijd handmatig bestuurd worden. Het reservoir daarentegen is ook volledig automatisch met het buffersysteem.

Online interface

Het reservoir heeft een app en een website voor de gebruiker waarmee ze bepaalde persoonlijke instellingen kunnen bepalen en de inhoud en temperatuur kunnen zien.

Online… offline

Het systeem werkt zowel online via WiFi zowel als offline vanwege het lokale systeem. Het zal in een intelligente modus over gaan zodra het geen WiFi meer heeft zodat het reservoir altijd werkt.

Weersbestendig

Het reservoir voldoet aan de eisen die de Waterschappen ons hebben gesteld, daardoor is het bestendig tegen koud en warm weer en hoeft u er als gebruiker nooit naar om te hoeven kijken.